Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PAÏSOS CATALANS-KURDISTAN
Convoquen una manifestació a València en suport al poble kurd

Amb el lema "«No passaran!!» València amb la lluita dels kurds contra el feixisme" diverses associacions i col·lectius de la ciutat del Túria es volem sumar a la crida internacional a manifestar-se el dissabte 1 de novembre en solidaritat amb el poble kurd que resisteix a Kobane i en contra de l'ofensiva de l'anomenat Estat Islàmic d'Iraq i Síria (ISIS).

30/10/2014 Internacional
Les associacions i col·lectius de València que es manifestaran el dissabte 1 de novembre en solidaritat amb el poble kurd han publicat un manifest on entre d'altres coses s'afirma que   "El model polític que els kurds van establir a Rojova es basa en una administració secular, no-sectària que practica la democràcia des de la unitat i la diversitat alhora. És contra aquest model social avançat que lluita, fonamentalment, el fanatisme d'ISIS." i que "Els Estats Units d'Amèrica ha bombardejat posicions de l'ISIS només quan mediàticament s'ha començat a conèixer-se la situació, mentre que Turquia, membre també de la coalició, es nega a obrir les fronteres per permetre els kurds de Kobane rebre assistència. Només sota pressió internacional, han facilitat l'entrada de kurds peshmergues i armament amb comptagotes".

Els organitzadors de la manifestació expressen també tota la seva solidaritat amb el poble kurd i la seua resistència heroica contra l'ISIS i reclamen major col·laboració internacional en la seua causa afirmant que "la resistència dels kurds a Kobane és la resistència de la Humanitat contra la intolerància, per la justícia i la democràcia real.".

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid