Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Concert per la independència a Ulldecona
15/08/2014 Política

El proper 30 d'agost  tindrà lloc a Ulldecona el "Concert per la independència" que comptarà amb les actuacions de Brams, Atzembla i Maskarats. L'acte està organitzat per l'ANC d'Ulldecona, CUP Ulldecona i AMICS.

A les 20 h. hi haurà una cercavila amb els Grallers per la independència i els gegants d'Ulldecona que sortirà de la plaça de l'església i acabarà a la pista coberta del poliesportiu. Allí hi haurà entrepans a preus populars i cap a les 23 h. començaran els concerts.

Ja ha començat la venda anticipada d'entrada a 5 € i el dia del concert seran a 9 €. Els punts de venda estan a la web: http://concertperlaindependencia.blogspot.com.es/ i al facebook: https://www.facebook.com/concertperlaindependencia

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid