Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA-FRANÇA
Manuel Valls en contra de la independència de Catalunya

El primer ministre francès, Manuel Valls, que va ser rebut ahir pel president del govern espanyol, Mariano Rajoy, al Palau de la Moncloa, va advertir de les conseqüències "molt perilloses" que tindria la independència de Catalunya "per la pròpia Catalunya, per a Espanya i per a Europa"

24/07/2014 Internacional
Manuel Valls, primer ministre de l'Estat francès Manuel Valls, primer ministre de l'Estat francès
"Cal veure aquest desafiament amb molta atenció", va dir Valls. "No només és un problema per a Espanya, és un problema per a la UE. I cal dir-ho perquè tothom ho tingui clar a l'hora de prendre les seves decisions", ha advertit el primer ministre francès que finalment s'ha "mullat" quan ha estat preguntat per la qüestió catalana.

"Qui imagini que pot sortir d'un país sense que això tingui conseqüències econòmiques s'equivoca completament", ha insistit. Valls va parlar del "perill que suposa l'ascens dels populismes" en "un moment difícil per a la UE" i ha considerat que "si els Estats-nació perden força i es divideixen, és un problema per a Europa". "Volem una Espanya forta. Això és el més important", ha afegit.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid