Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Dret a l'avortament
Denuncien 3 joves de Banyoles per interrompre una missa

L'acció, convocada per Arran i Les Heretges, es va dur a terme per defensar el dret a l'avortament

27/06/2014 Drets i Llibertats

Tres joves del Pla de l'Estany han estat denunciats per haver participat en una acció contra la reforma de la llei de l'avortament del govern espanyol. Una contrarreforma que entrarà en vigor aquest dissabte.

La protesta, convocada per l'organització juvenil Arran i el col·lectiu feminista Les Heretges, va tenir lloc el passat 9 de febrer a la parròquia de Sant Pere de Banyoles, on un grup d'independentistes va interrompre una missa per rebutjar la reforma i defensar el dret a l'avortament.

Segons ha informat Arran del Pla de l'Estany, els tres joves, militants d'Arran, de Les Heretges i del Casal Popular independentista del Pla de l'Estany, han rebut una citació aquest divendres al matí. Els tres militants hauran de comparèixer als jutjats el dia 15 de setembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid