Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Musica popular
Calaf aplega una nova edició del Festival de Música Popular Desfolca't.
19/06/2014 Cultura
Títol de la imatge Títol de la imatge

Calaf (Alta Segarra) celebrarà el proper dissabte la 23a edició del Festival de Música Popular DesFOLCa't. La jornada s'iniciarà al matí amb la trobada de colles bastoneres i s'allargarà fins ben entrada la matinada amb concerts pels carrers, places i bars del municipi.

En el cartell d'enguany, que compta amb una desena d'actuacions musicals, hi destaquen la banda basca Korrontzi, la formació de música tradicional catalana Amanida Folk, l'alcoià Verdcel, els occitans Gigi de Nissa i els valencians Trocamba Matanusca. Al llarg del dia hi haurà diverses activitats per a diferents públics, des d'espectacles familiars, fins als concerts de la nit, passant pel vermut folk o el concurs de cançó improvisada.

La programació del DesFOLCa't comença al matí per a un públic familiar amb l'actuació de Samfaina de Colors i la trobada de colles bastoneres. Al migdia s'hi suma el Vermut Folk amb l'actuació dels Morena. A la tarda arribarà el tradicional Concurs de cançó improvisada i un concert dels New Orleans Pussycats. A partir de les deu del vespre s'inicien els concerts nocturns amb la Mostra de Solistes, que enguany comptarà amb la presència de les ponentines Krregades de Romanços; els vallesans Assabè; l'alcoià Verdcel; i la cantautora de Juneda Meritxell Gené.

La nit seguirà amb el concert de la formació de música tradicional catalana Amanida Folk, que fa més de deu anys que recorre els escenaris interpretant música d'arrel mediterrània. La seguirà la banda occitana Gigi de Nissa i els valencians Trocamba Matanusca, formada per onze músics d'Ontinyent, Sant Rafel i Agullent que interpreten cançons tradicionals i versions d'altres bandes de l'est d'Europa.

El festival encararà la recta final amb l'actuació de dues formacions basques: el concert de Korrontzi, que basa la seva línia de treball en aportar un punt de contemporaneïtat a la música folk d'Euskadi; i l'electrofolk de Gose, que serà l'encarregat de posar punt final a la festa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid