Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Laboral
TMB sanciona a un conductor per anar amb retard

El conductor sancionat ha denunciat la sanció imposada i la COS denuncia la política repressiva de la direcció

16/05/2014 Laboral

La direcció de TMB ha sancionat a un conductor amb una falta molt greu amb 30 dies sense feina i sou per anar tard en l’horari, segons informa la Coordinadora Obrera Sindical (COS)

La Direcció se li retreu a l’expedient sancionador que ell és l’únic de la línia que va amb retard. Fet que la COS nega, tot dient que "qualsevol conductor o conductora d’autobusos de TMB sap que la Direcció menteix i ho fa conscientment.Quan una línia no té suficient temps de recorregut són molts els conductors i conductores que van amb retard. Un fet aquest que se soluciona arreglant-ho amb una “llarga” o una “limitada”. Una acció que consisteix a guanyar temps amb l’autobús per posar-se en hora".

La COS denuncia les retallades de servei i la reducció d’horaris, pel tensionament que generen als treballadors i treballadores, i la política repressiva de la Direcció. "Tots aquests factors acaben empitjorant el servei d’autobusos i la salud de la plantilla. La Direcció està jugant amb la nostra vida, la nostra salud i la seguretat dels nostres passatgers i passatgeres com amb la dels demés usuaris i usuàries dels carres de Barcelona. No li podem permetre" afirma el sindicat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid