Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Impunitat policial
Dimiteix Manel Prat coincidint amb 3r aniversari del desallotjament de la plaça Catalunya

Avui estava previst una votació al Parlament sobre una esmena per exigir el seu cessament, presentada a última hora per ICV-EUiA, i que tenia assegurats els vots favorables de tots els grups parlamentaris.

28/05/2014 Drets i Llibertats
L'actuació de Manel Prat ha estat qüestionada durant el seu mandat L'actuació de Manel Prat ha estat qüestionada durant el seu mandat

El director general de la policia, Manel Prat, va presentar ahir la seva la dimissió. Tot i remarcant que no ho fet per la resolució judicial on s'afirma que Ester Quintana va perdre un ull per l'impacte d'una bala de goma, sinó que ho ha fet per qüestions personals.

Prat va anunciar la decisió en breu compareixença de premsa, durant la qual no va acceptar preguntes, hores després d'haver presentat la renúncia "irrevocable" al president de la Generalitat, Artur Mas, i el conseller d'Interior, Ramon Espadaler.

És dóna la circumstància que la decisió de Prat coincideix amb el 3r aniversari del desallotjament de la plaça Catalunya, que va qualificar de "operació de neteja", dos dies després de desmantellar taules de votació del "Multireferèndum" i un dia després del desallotjament de Can Vies i de l'intent d'assalt de la redacció de "La Directa".

Tot i aquestes coincidències, cal dir que l'actuació de Manel Prat ha estat qüestionada durant el seu mandat, no només per aquests casos, cal recordar el cas Benítez al barri del Raval l'octubre passat o la web "Contra la Violència Urbana" amb l'objectiu de criminalitzar el dret de protesta de la ciutadania, una web que va ser retirada al cap d'un més.

La dimissió també coincideix, amb la votació que avui es faria al Parlament, sobre una esmena per exigir el seu cessament, presentada a última hora per ICV-EUiA, i que tenia assegurats els vots favorables de tots els grups parlamentaris, la CUP-AE, però també el PSC, Ciutadans, el PP i ERC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid