Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
avortament
Defensors del dret a l'avortament demanen al Bisbat de Palma ser excomunicats
30/05/2014 Gènere
Títol de la imatge Títol de la imatge
Una setantena de defensors del dret a l'avortament han registrat un document on demanen ser excomunicats “al procurar o participar en un avortament”. Aquesta possibilitat està contemplada en tant que l'aplicació de la Llei Canònica 1398, segons informa dBalears

Convocats per la Plataforma pel Dret a l'Avortament, els activistes han fet coa a la Cancelleria de la seu del Bisbat a Palma, per fer entregar el document on s'expliquen els motius pels quals volen apartar-se de l'Església. “He avortat/ he prestat la col·laboració necessària per a què un avortament es dugui a terme (subratlli's el que procedeixi), recolzo de manera incondicional una vida sexual i reproductiva en llibertat”, defensen a l'escrit.

El registre d'aquesta sol·licitud queda només en un acte simbòlic si no s'aporta documentació que provi allò que s'al·lega per fer efectiva l'apostasia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid