Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SOLIDARITAT INTERNACIONALISTA
Concentració per la llibertat de les 270 nenes segrestades a Nigèria

S’ha convocat  una concentració per demà  a les 13'45 a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona per demanar  la llibertat de les 270 nenes segrestades al país africà

09/05/2014 Internacional
El passat 14 d'abril unes 270 nenes van ser segrestades per un  grup jihadista nigerià. Al voltant de 50 van escapar, però la resta continuen captives i  sotmeses a múltiples agressions i violacions per part dels segrestadors. El líder del grup assegura que seran venudes com esclaves o obligades a casar-se. Cada any, 10 milions de nenes són obligades a casar-se en contra de la seva voluntat algunes tenint només 8 anys.

La CGT ha convocat una concentració per demà 10 de maig a les 13'45 a la Plaça de Sant Jaume per demanar la llibertat de les 270 nenes segrestades a Nigèria i fer una crida al  govern de Catalunya i de l’Estat Espanyol perquè s’impliquin i facin pressió a Nigèria pel retorn d’aquestes nenes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid