Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Medi ambient
Albaïna denuncia l'Ajuntament de Sóller per traslladar uralita d'un abocador "sense cap precaució"
03/05/2014 Territori

Aquest matí l'Ajuntament de Sóller, després de les nombroses crítiques rebudes, ha “ordenat” l'abocador il·legal d'enderrocs situat a l'entorn del ruïnós Hotel Rocamar, al Port de Sóller. Una palera ha realitzat tasques de trasllat i amuntegament dels enderrocs a un lateral de l'hotel.

El cas és que entre els enderrocs s'hi troben restes d'uralita. Tot i la perillositat d'aquest material que conté amiant, perillós per a la salut humana, aquest trasllat d'enderrocs s'ha fet sense seguir cap de les mesures de precaució que dicta la llei, segons el Col·lectiu Albaïna. Així, peces d'uralita s'hauran esmicolat durant el procés, deixant-les entremesclades amb la resta d'enderrocs, enlloc de la seva eliminació immediata de l'abocador.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid