Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
REPRESSIÓ
Es neguen a indemnitzar les víctimes dels atemptats parapolicials

El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va dir ahir que s'han denegat ajudes i subvencions a 46 persones "per pertànyer al món de ETA"

10/04/2014 Drets i Llibertats
El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz, va dir ahir al ple del Congrés dels Diputats de Madrid que s'han denegat ajudes i subvencions a 46 persones en el marc de la Llei de Reconeixement i Protecció Integral a les Víctimes del Terrorisme, "per pertànyer al món de ETA". Fernández Díaz va respondre així a una pregunta de la diputada d'Amaiur Maite Ariztegi sobre si considera que totes les víctimes són una prioritat per al Govern. Durant la seva intervenció, la diputada d'Amaiur va lamentar que el govern espanyol "menyspreï a algunes víctimes" i li va retreure que s'hagin denegat subvencions a "víctimes reconegudes del GAL, del batallón vasco-español i d'altres grups paraestatals".

El titular d'Interior va contestar que sobre la base del conveni europeu d'indemnització a les víctimes de delictes violents,  incorporat a la Llei de Reconeixement i Protecció Integral a les Víctimes del Terrorisme, "se li han denegat ajudes a 46 persones des que va entrar en vigor l'esmentada norma perquè pertanyien al món d'ETA". Aquest text, va esmentar el ministre, inclou un article que assenyala que la concessió d'ajudes i prestacions se sotmetrà als principis que s'estableixen al conveni europeu.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid