Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
"​Brams" treurà un nou disc la vigília de Sant Jordi

"Anem tancant les portes de la por" és el títol del 12è treball del grup

02/04/2014 Cultura
Brams Brams

Brams treurà un nou disc al mercat, el 22 d'abril, sota el títol "Anem tancat les portes a la por". El nou treball del grup inclourà dotze noves cançons, seguint la línia dels anteriors, segons ha explicat a Ràdio Berga Francesc Ribera, ‘Titot’, cantant de Brams: "no tindria massa sentit que al 24è any de la nostra carrera ens reiventéssim musicalment, a més els que ens escolten ho fan per allò que fem, que és el què sabem fer i el què ens agrada fer", segons informa Diari DBerguedà.

Brams avançarà dues cançons del nou disc abans de la publicació, per mitjà de la pàgina web www.brams.cat. La primera es podrà escoltar ja aquest proper dilluns, 7 d’abril, i serà ‘Ordre d’allunyament’. I el segon tema que avançarà Brams serà ‘El més precís dels mapes’, en format vídeo, el dimarts 15 d’abril.

Aquella mateixa setmana, Brams farà una estada a Cardedeu i té programats concerts de presentació del nou disc. El dia 17 d’abril a Cardedeu (Vallès Oriental), l’endemà 18 actuaran a una localitat encara per concretar, el 19 a Viladamat (Alt Empordà), el 20 a Vilaplana (Baix Camp), el 24 a Girona, el 25 a Terrassa, i el 26 d’abril a Vilassar (Maresme) i a Vilanova de Bellpuig (Pla d’Urgell). Els horaris els podeu consultar al web del grup. I en els primers quatre d’aquests concerts, pagant els 10 euros de l’entrada es regalarà el nou disc.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid