Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Ensenyament
El SEPC sobre la NO convocatòria de vaga el 26-27M
26/03/2014 Educació

El Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) ha decidit no donar suport a les convocatòries de vaga que Sindicato des Estudiants han convocat per avui i demà, ja que considera que "obvia la resta d'agents en lluita del món educatiu". També la rebutgen com a pràctica antidemocràtiva "contrària als nostres principis d'assemblearisme i de bastir la Unitat Popular".

Una pràctica que  "pretenen apropiar-se de l'acció política de la comunitat educativa que lluita a diari per una educació pública i de qualitat", segons el SEPC.

A més a més, assenyala que " La convocatòria ni respecta ni reconeix realitats, ritmes i reivindicacions del Moviment Estudiantil de cada nació oprimida que conviu dins l'Estat espanyol"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid