Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Comunicació
ACPV posa en marxa una ILP per un servei de ràdio i televisió públiques en català

L'objectiu de l'entitat cultural és presentar un mínim de 50.000 signatures (ILP) perquè les Corts Valencianes tracten la demanda sorgida després del tancament de RTVV.

02/03/2014 Comunicació

Acció Cultural ha presentat aquesta setmana una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) a nivell de País Valencià que vol recabar 50.000 signatures per tal de dur a les Corts Valencianes la iniciativa per un servei de ràdio i televisió públiques i en català, des de l'entiat s'ha volgut animar a donar suport a la iniciativa. Entre els membres de la seua Comissió Promotora, està Joan Francesc Mira, president de l'entitat, així com diverses personalitats de la societat civil valenciana, universitats, entitats i el comitè d'empresa de Ràdio Televisió Valenciana (RTVV).

Segons l'entiat que promou la iniciativa "necessitem que ens ajudeu a repartir fulls de signatures i recollir firmes, i també necessitem la vostra col·laboració com a voluntaris en l’equip de coordinació de campanya. Perquè no ens resignem a un País Valencià sense mitjans de comunicació en llengua pròpia volem demostrar que una majoria de la societat valenciana comparteix aquest pensament."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid