Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Concentració en contra l'aprovació del nou estatut de la UB
23/02/2014 Educació

La secció sindical de la Uiniversitat de Barcelona (UB) de la Coordinadora Obrera Sindical (COS-UB) fa una crida a la comunitat universitària de la UB a concentrar-se, el proper dimarts a les 8.30 h, davant de l'edifici històric contra l'aprovació del nou estatut de la UB.

Aquest dia el claustre de la UB té previst aprovar un nou estatut, que segons la COS, reconcentra tot el poder en el "Consell Social, en les companyies privades que en formin part i en la figura del rector". Amb "la idea d'articular un model d’universitat estratificador, perpetuador de xarxes de relacions clientelars i tendent a reproduir un model d’empresa capitalista".

La secció sindical també expressa la nostra solidaritat amb l’estudiantat arran de les diverses mobilitzacions i vagues previstes pel 27F.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid