Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Elèctriques
Una web en 4 idiomes per donar suport a la consulta sobre la MAT del 26G
07/01/2014 Territori
Una web pel vot online de suport a la Consulta sobre la MAT 26G Una web pel vot online de suport a la Consulta sobre la MAT 26G

Ahir es van despertar amb un regal de reis molt especial a la comarca de la Selva que els ajudarà a poder lluitar contra la MAT. El regal fou una web, en 4 idiomes, on es podrà recollir el vot online de totes aquelles persones d'arreu del món que vulguin donar suport a la Consulta Popular del 26 de gener sobre la MAT.

Tot i així, la plataforma No a la MAT de la Selva va manifestat que "l'acte de ficar el teu vot dins d'una urna és l'essència de la democràcia, per això i sobretot, animen a tothom a votar presencialment el dia 26 de gener de 9 a 21 h a Sta. Coloma de Farners, Riudarenes i Sils.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid