Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Les Cotxeres de Sants acollirà l'acte "Independència 2014: Raons pel Sí + Sí"
24/01/2014 Política
"Independència 2014: Raons pel Sí + Sí" "Independència 2014: Raons pel Sí + Sí"

Aquest diumenge l'auditori de les Cotxeres de Sants acollirà "Independència 2014: Raons pel Sí + Sí", un acte amb voluntat festiva i informativa, adreçat a aquell 20 % de la població que dubta (entremig del més de 50 % de catalans que són partidaris de la independència i el constant 20 % que hi són contraris), segons apunta l'entitat organitzadora,  "Sants-Montjuïc" per la Independència".

L'acte durarà tot el dia, de les 10 h del matí a les 7 h del vespre. Comprèn un dinar popular, a 11 € el menú, amb els tiquets ja tots venuts. Combina la informació, amb intervencions de primer nivell, i la diversió, per poder assistir a l'acte amb tota la família. S'ha concebut i promogut com un acte idoni perquè el públic més militant hi pugui anar amb amics i parents que encara no han decidit el seu vot.

"Sants-Montjuïc" per la Independència", recorda que aquest diuemnge "commemorem la nostra victòria a la Batalla de Montjuïc, a la Guerra dels Segadors, el 1641. La batalla d'aquest 2014 passa per forçar pacíficament el referèndum i que hi guanyi el sí + sí".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid