Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Prepressió
La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià amb Vicent Maurí

També manifesta "un contundent rebuig a la nova Llei de Seguretat Ciutadana"

05/01/2014 Drets i Llibertats

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià ha expressat, mitjançant un comunicat,  el seu suport al company Vicent Maurí, sindicalista d’Intersindical Valenciana, pel judici de faltes al qual serà sotmés el proper dia 7 de gener, a les 10 hores, en la Ciutat de la Justícia de València (Avinguda del Saler, 14). Dóna suport a la concentració convocada pel sindicat amb aquesta finalitat. Maurí està acusat d’una falta contra l’ordre públic comesa el passat 26 de juliol.

La Plataforma també ha mnifestat "un contundent" rebuig a la nova Llei de Seguretat Ciutadana, per entendre que suposa un salt qualitatiu molt important en la instauració d’un règim totalitari neoliberal. Els tecnodictadors de corbata i camisa blanca que controlen la Troika troben en la franquista dreta espanyola una alumna entusiasta, ja que aquesta mai s’ha acabat d’acostumar a això de la democràcia.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid