Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Corrupció a la Sanitat
La CUP es felicita per la detenció del president d’Ambulàncies Baix Ebre

Aquesta detenció deixa en evidència la maniobra del consellers de SAGESSA  que estaven plantejant de crear una empresa pròpia per tal que els processos judicials iniciats a Reus no es traslladessin a les Terres de l’Ebre.

10/01/2014 Drets i Llibertats
La nova detenció demostra les irregularitats  en la gestió d?INNOVA i SAGESSA La nova detenció demostra les irregularitats en la gestió d?INNOVA i SAGESSA

La CUP de Reus i de les Terres de l’Ebre es feliciten per l’acció policial d’aquesta matinada en la detenció de Bernardo Coslado Garcia, presidentde la Federació Nacional d’Empreses d’Ambulàncies, administrador del Consorci del Transport Sanitari de Terres de l’Ebre i president d’Ambulàncies Baix Ebre, per part de la Guardia Civil, enel marc del Cas INNOVA.

I és que l'acció policial “demostra que les nostres sospites sobre les irregularitats en la gestió d’INNOVA i SAGESSA en la xarxa sanitària dependent a les Terres de l’Ebre estaven fundades i esperem que aquesta sigui un primer pas per ubicar les Terres de l’Ebre en tot el trencaclosques del mapa sanitari català”.

I entenen aquesta detenció com una prova més del que estan dient fa temps, que la gestió público-privada com la del model INNOVA o SAGESSA no és transparent, que és una utilització de diners públics sense control i que afavoreix la corrupció i la malversació de fons públics. Per això la solució no ha de ser fer un altre “xiringuito” a l'Ebre per reproduir el model INNOVA, com avui defensava el senyor Ferré, sinó tot el contrari, gestió pública i transparent dels diners públics.

La detenció deixa en evidència la maniobra del consellers de SAGESSA

És per això, segons la CUP, que detenció deixa en evidència la maniobra del consellers de SAGESSA, Manel Ferré i Ferran Bel, que estaven plantejant de crear una empresa pròpia per tal que els processos judicials iniciats a Reus no es traslladessin a les Terres de l’Ebre. Precisament avui apareixia als mitjans de comunicació l’anunci en aquesta direcció.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid