Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Animalista
Denuncien la venda de joguines que inciten la violència i el maltractament animal del CIRC de Tortosa
04/01/2014 Drets i Llibertats

L'Associació Animalista Libera! i la Plataforma Iniciativa Animalista (PIA) han emès un comunicat on denuncien la venda de joguines que inciten a la violència i al maltractament animal del comerç CIRC de Tortosa.

El comunicat assenyala que la botiga CIRC de Tortosa fomenta un comportament entre els més petits, basat en la violència, el sexisme i el maltractament animal amb la venda de joguines amb temàtica taurina. Segons les dues entitats "Aquest comerç patrocina xerrades sobre "Les joguines per educar", de quina educació parlen? la d'una forma d'explotació animal per diversió què no presenta ètica, respecte ni justícia".

Rebutgen qualsevol pràctica que comporti la utilització dels animals no humans i per tant la consideració d'aquests com a recursos per al nostre benefici. Les dues entitats promouen una filosofia de vida basada en el respecte, la igualtat i l'empatia entre tots els animals humans i no humans. Per això, volen enviar un missatge sobre la importància alhora de triar una joguina per a la formació i el desenvolupament positiu de les nenes i nens, i per tant no recolzen cap tipus de comerç que es benefici de la venda d'explotació i sofriment, i demanen la retirada d'aquestes joguines del comerç CIRC de Tortosa.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid