Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
Concentració al jutjats de Paterna en solidaritat amb 5 antifeixistes

Seran jutjats per la seua participació a la manifestació en record del 20 aniversari de l'assassinat del jove maulet Guillem Agulló.

21/01/2014 Drets i Llibertats
Solidaritat amb els 5 encausats Solidaritat amb els 5 encausats

La Comissió 20 anys sense Guillem, composada pel Centre Social Terra de Benimaclet, l'organització juvenil Arran i Ca Bassot de Burjassot, junt a Alerta Solidària, ha denunciat el "judici polític" contra 5 persones antifeixistes per la seua participació a la manifestació en record del 20 aniversari de l'assassinat del jove maulet Guillem Agulló.

El judici tindrà lloc demà a les 10'30 hores al Jutjat d'Instrucció número 3 de Paterna i la Comissió ha fet una crida solidària a participar a les 10'15h a les portes dels Jutjats sota el lema “Juntes sense por. Capitalisme és repressió”.

Cal recordar que la manifestació, celebrada el passat 13 d'abril, va recórrer els carrers de Burjassot amb més de 3000 persones i sense cap tipus d'incident destacable més enllà d'alguna provocació per part de membres de l'extrema-dreta de Burjassot.

Precisament, segons la Comissió, els autors d'aquestes provocacions, els mateixos que han estat imputats i jutjats per insults, amenaces i coaccions a membres de l'ajuntament de Burjassot (principalment mitjançant la seua pàgina xenòfoba i feixista “No volem un alcalde catalanista”), els mateixos que dies desprès feien burla de l'assassinat de Guillem Agulló a les xarxes socials i els mateixos que el passat 9 d'octubre van agredir (sent jutjats i condemnats per aquests fets) a veïnes de Burjassot en l'acte institucional, aquests mateixos feixistes violents són els denunciants en aquest judici-farsa, acusant a un grup d'antifeixistes de presumptes agressions .

Denuncia que el motiu d'aquesta denúncia falsa és precisament intentar mostrar públicament als botxins com a víctimes, tot i intentant criminalitzar i perseguir el moviment antifeixista. Així com també la connivència de la “Justícia” espanyola, la qual admet a tràmit aquesta denúncia sense fonament i procedeix a jutjar els antifeixistes. Espera sincerament que aquest no siga un altre cas de complicitat entre elements feixistes i justícia espanyola i, per tant, exigeix l'absolució total dels antifeixistes encausats.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid