Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Àngel Soro ha musicat el poema “Guanyarem!”

El cantautor de la Franja  ha musicat “Guanyarem!” poema de Josep Maria Prous i Vila (Reus 1899- Perpinyà 1978). La cançó formarà part del nou disc d’Àngel Soro pel qual aquests dies s’està fent un “verkami”.

27/01/2014 Cultura
La Franja de Ponent, present en la vida cultural catalana, presenta de la mà del cantautor Àngel Soro (Premi d'Acció Cultural País Valencià), “Guanyarem!", un poema musicat del reusenc Prous i Vila, en un himne èpic en format videoclip. El músic es troba treballant en un disc pel qual aquests dies s’està fent un “verkami.

També és prepara una reedició limitada del disc Efecte Espiral que va enregistrar amb l'ajuda de Bullanga Records, que complirà 10 anys de la seva Gira per tots els PPCC. El nou disc, reivindicatiu i crític, neix sobre bases de folk, rap, rock i barreja musical. Manuel de Pedrolo, Maria Mercè Marçal, Víctor Mora o Salvador Puig Antich seran presents en el nou treball.

Lletres pròpies i musicant els qui sempre ha cantat i que van defensar la llibertat de les persones i dels pobles, Puig Antich o Pedrolo. Amb músics de la Franja de Ponent i de Ponent, indistintament, de l'Oest de Catalunya i col·laboracions des d'Irlanda i Euskal Herria.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid