Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP condemna energèticament s’hagi desallotjat el bloc de Salt sense haver reallotjat abans totes les famílies

La formació denuncia que el desplegament policial ha estat “totalment desproporcionat” i critiquen la “insensibilitat del govern català

13/12/2013 Drets i Llibertats

La CUP s’ha posicionat en contra del desallotjament del bloc de la PAH a Salt, efectuat aquest matí pels Mossos d’Esquadra. La formació ha criticat que s’hagi efectuat el desallotjament sense haver ofert una solució definitiva per a totes les famílies que habitaven a l’edifici. En aquest sentit, la CUP ha denunciat la “insensibilitat” del govern català per la gestió dels fets i ha qualificat d’”intolerable” que es deixin famílies sense sostre com a conseqüència del desnonament. La formació també ha remarcat que el desallotjament incompleix manifestament l’acord del Parlament de Catalunya de la setmana passada.

Respecte a l’actuació dels Mossos, la CUP ha denunciat enèrgicament el desplegament policial, que han considerat “absolutament desproporcionat”, i també han criticat que s’hagi exigit a les famílies la seva sortida dels pisos i la retirada de totes les pertinences amb només vint minuts de temps. Els regidors de la CUP a Girona Jordi Navarro i Carles Bonaventura s’han concentrat al bloc per mostrar el suport a la PAH i les famílies de l’edifici.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid