Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
En llibertat amb càrrecs els estudiants detinguts a Barcelona

Desenes de persones s'han concentrat a la comissaria de Les Corts en solodaritat amb els deteinguts

12/12/2013 Drets i Llibertats

Aquest matí, els Mossos d’Esquadra han detingut dos companys del Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i han cridat a declarar 3 més, a la comissaria de Les Corts en relació a la convocatòria de vaga a secundària del 24 d’octubre passat contra la LOMCE.

Els fets concrets imputats pels quals la policia justificaria l’operatiu de càstig contra el sindicat independentista serien algunes destrosses i pintades realitzades durant el transcurs d’una marxa pels carrers de Barcelona.

A partir de les 13h, s'han concentrat  desenes de persones a la comissaria de les Corts en solidaritat amb els detinguts, que han sortir a mitja tarde en llibertat amb càrrecs de desordres públics i danys.

El SEPC i Alerta Solidària han condemnat les detencions i s'han solidaritzat amb els detinguts

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid