Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
Concentració al Jutjat d'Olot en suport a Lluís Riera

Acusat d’enganxar un adhesiu en una sucursal bancària de la ciutat

09/12/2013 Drets i Llibertats
Lluís Riera Lluís Riera

Divendres a les 11.30h, serà jutjat el veí d'Olot, Lluís Riera que se li imputa el càrrec de “Falta de deslluïment de béns mobles i immobles”, per haver enganxat un adhesiu en una sucursal bancària de la ciutat.

Els fets van ocórrer el passat 30 d’octubre del 2012 en el transcurs d’una concentració en solidaritat amb l’home que es va suïcidar a Còrdova, després de rebre la notificació judicial de desnonament.

Diversos col·lectius han engegat una campanya de suport, ja que consideren que és desproporcionat portar una persona a judici pel fet d’enganxar un adhesiu. Convoquen una concentració a les portes dels jutjats d’Olot el mateix divendres a les deu del matí. Hi haurà xocolata per tothom feta pel mateix encausat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid