Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Especulació
Aturen durant una hora les màquines que construeixen el centre comercial a ses Fontanelles
12/12/2013 Territori
Ahir van entrar les màquines a destrossar la darrera zona humida de Palma Ahir van entrar les màquines a destrossar la darrera zona humida de Palma

Després de més de 10 anys de lluita i reivindicació social per protegir aquesta zona humida, membres de la Plataforma Salvem ses Fontanelles, van realitzat ahir una acció directa no violenta, paralitzant durant prop d'una obra les obres que han començat a destrossar la zona humida de ses Fontanelles.

Amb aquesta acció van voler denunciar la irresponsabilitat i negligència política que ha fet possible que s'iniciessin aquestes obres de destrossa, i "denunciar alhora el model que segueixen impulsant els nostres responsables polítics i que aboca Mallorca cap al col·lapse: més construcció, més destrucció, més especulació".

La protecció de la darrera zona humida de Palma davant les intencions de destruir-ho per a la construcció d'un macro centre comercial, ha estat reivindicada durant anys de mobilitzacions, denúncies, tramitacions legals davant totes les institucions responsables del futur d'aquesta zona humida de la Platja de Palma. Malauradament sembla estat en va. Però encara no està tot perdut i des de la Plataforma manifesten que continuaran lluitant per aquest espai natural.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid