Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
GRÈCIA
Es fan públiques les imatges de l'acció mortal contra els membres d'Alba Daurada

Avui s'han fet públiques les imatges de l'acció contra dos neonazis, membres d'Alba Daurada, que van morir assassinats el divendres passat a Atenes. L'assassinat , davant d'una oficina del partit ultradretà als afores de la capital, apunta a un acte de venjança per la mort de l'activista d'esquerres Pavlos Fyssas a mans d'un neonazi.

06/11/2013 Internacional

A les imtages es pot veure com les dues víctimes, de 22 i 26 anys, van ser abatudes per un home que porta un casc blanc (que va baixar d'una motocicleta en què també anava  una altra persona). L'atac es va perpetrar amb una arma de nou mil·límetres amb trets dirigits a curta distància directament al cap . Una tercera víctima , un home de 27 anys , es troba en estat greu. Un dels homes va morir a l' acte i el segon camí de l'hospital. El portaveu d'Alba Daurada , Ilias Kasiriadis , va afirmar immediatament després del crim que les dues víctimes eren membres del partit nazi. El ministre d'Ordre Públic va apuntar que el mobil de l'atemptat podria ser una venjança per l'assassinat el setembre passat de l'antifeixista Pavlos Fyssas per un membre d'Alba Daurada .

El passat 18 de setembre, el raper antifeixista Pavlos Fyssas va ser assassinat després de presenciar amb la nòvia i amics a un partit de futbol en un bar de l' extraradi d'Atenes. Després de ser perseguit per un grup de militants neonazis, davant la indiferència d'un grup de policies estacionats, un home va baixar d'un vehicle i va apunyalar Fyssas causant la seva mort. L'assassí va ser detingut poc després i posat a disposició judicial i es va trobar material relacionat amb Alba Daurada a la seva llar a més de trucades a diversos dirigents de l'organització neonazi.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid