Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Homenatge al Che Guevara a Badalona en el 46 aniversari del seu assassinat
06/10/2013 Història

La “Comissió del Che de Badalona” fara un acte d’homenatge al revolucionari argentí a la plaça que porta el seu nom. Com cada any des de 1997, Badalona recorda la figura del Che Guevara el día del seu assassinat a mans de la CIA a Bolívia. L’acte es durà a terme el proper dimarts dia 8 d’octubre a les 19h a la Plaça del Che, ubicada al barri de la Salut, just davant del mercat municipal.

Durant l’acte es podrà gaudir de música en viu i d’una exposició fotogràfica, a més de les xerrades que duran a terme diverses entitats. Finalment, es farà entrega d’una ofrena floral al monument del Che.

La “Comissió del Che de Badalona” és una plataforma de la que formen part més de 20 entitats badalonines per organitzar anualment un homenatge al Che Guevara.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid