Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització de l'espai públic
Mobilitzacions a Gràcia per aturar el tancament del Parc Güell
21/10/2013 Drets i Llibertats

La Plataforma en defensa del Parc Güell ha convocat una jornada de mobilitzacions pel proper dissabte amb l'objectiu del tancament del parc. A les 11.30 hi ha prevista una concentració davant del parc i acontinuació es faran tot un seguit d'activitats lúdiques i reinvindicatives.

Recordem que l'Ajuntament ha fet cas omís a les 70.000 signatures que ha lliurat la Plataforma Defensem el Parc Güell. Fa uns dies que ARRAN Gràcia es va posicionar en contra d'aquest tancament  ja considera que, lluny dels motius que dóna l'Ajuntament i el Districte de Gràcia amb Maite Fandos al capdavant, suposa la privatització d'un parc que és de veïnat de la Vila i de la ciutat de Barcelona.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid