Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Homenatge
Homenatge a Guillem Agulló a Sueca

L'acte contarà amb la presència de la família Agulló-Salvador i es realitzarà a la Casa Fuster del municipi de la Ribera Baixa.

25/10/2013 Política

Els col·lectius Reconstruint Fuster i la Xala de Sueca (Ribera Baixa) han preparat per al proper 24 de novembre un homenatge a Guillem Agulló, l'acte es realitzarà a partir de les dotze del migdia a la Casa Fuster del municipi. Lʼhomenatge sʼorganitza "amb la ferma voluntat de mantenir en la memòria la seua persona i amb la idea de clamar i recuperar lʼideal de llibertat del poble que defensava el mateix Guillem Agulló", segons han afirmat els col·lectius organitzadors. La família Agulló-Salvador serà present a l'acte, que també contarà amb la participació del professor Jaume Perez Montaner entre altres.

Segons els organitzadors "s'està treballant amb molta il·lusió, perquè estarem a casa del Fuster i desitgem que siga un
homenatge honest amb la memòria del Guillem i una calida abraçada a la seua familia." Despés de l'acte es realitzarà el Segon Dinar Fuster, és per això que cal confirmar a: fusterec@gmail.com l'assistència al dinar, que té un preu de 10€.
Aquelles organitzacions i persones que vulguen enviar la seua adhesió poden fer-ho al mateix correu electrònic.

L'homenatge contarà amb la direcció de Dani i Miquel i té la col·laboració de la Regidoria de Cultura de Sueca i de la mateixa Casa Fuster.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid