Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Samaranch i Pinochet

Llegeixo (El Punt-Avui 6-9-2013) que, els jutges xilens, mostren el seu penediment per la seva actuació durant la dictadura d’aquella fera sanguinària que va ser el general Pinochet.

Un troba a faltar la mateixa actitud en els jutges espanyols que van condemnar a tants i tants demòcrates per lluitar per les nostres llibertats nacionals i socials i, sobretot, els militars espanyols que es van cansar de fer matar gent, en els Consells de Guerra, per no pensar com ells.

Ara es trona a parlar de posar el nom de Samaranch al nomenclàtor barceloní. Recordem que ja van intentar fer el mateix amb l’Estadi Olímpic; gràcies a una campanya iniciada pel Grup per a l’Anul·lació del Procés al President Companys, això es va evitar. Quan la fera sanguinària del general Franco feia exiliar, detenir, torturar i matar milers de demòcrates i catalanistes –entre ells el nostre President- en Samaranch es passejava, tot cofoi, amb la seva camisa blava pels carrers de la capital catalana. Com si això no formés part de la tirania que ell recolzava.

Mai dels mais el nom dels nostres botxins als carrers de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid