Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Casals i Ateneus
II Festa Jove del Nucli Antic d'Olot
03/09/2013 Cultura

El passat cap de setmana i per segon any consecutiu, la Greda Col·lectiva i Independentista han coorganitzat la Festa Jove del Barri del Nucli Antic. Es va comptar amb la col·laboració de l'Agrupament Esolta d'Olot que han aportat una mica més d'empenta i il·lusió a la tasca de revitalitzar el Nucli Antic.

La jornada festiva va començar a les 4 de la tarda amb el primer torneig Popular de Butifarra. Enguany, va ser la primera edició i esperem consolidar aquesta activitat amb el pas dels anys. Des de l'organització donen les gràcies als diferents comerços del Nucli Antic que van col·laborar amb els premis, sense ells no hauria estat possible: sense la col·laboració de tots no podríem organitzar unes festes populars per al barri.

Un cop acabat el torneig de Butifarra, els Escoltes van preparar un sopar popular que es va allargar fins l'hora que va començar el Combat de Punxa Discs. El públic assistent va quedar molt sorprès d'aquest format tan innovador: van ballar tota la nit al ritme de PD Amic del Poble (Olot), DJ Yeti&Sherpa (Katmandú) i PD Etis (Sant Andreu del Palomar), que van estar a l'alçada de les expectatives creades.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid