Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Feixisme
Una regidora del PP fotografiada amb la bandera feixista

Darrerament han aparegut diverses fotografies de militants de Nuevas Generaciones (NNGG), les joventuts del PP, amb símbols i actituds feixistes

19/08/2013 Política

Coincidint amb la moda d'aquest estiu de diversos militants de les NNGG de fotografiar-se amb símbols feixistes, circula per les xarxes socials una de la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Canals (Costera), Carme Melissa amb la bandera espanyola que porta l'àliga publicada pel diari Levante. Sembla que la fotografia és del 2011. Aquesta és el primera d'un càrrec públic que té aquest tipus de fotografia.

Aquest estiu, un membre de NNGG Gandia i el president de les NNGG de Xàtiva han aparegut fotografiats fent la salutació feixista.

Mentrestant, els responsables populars del País Valencià qualificant aquests comportaments de “criaturades” i no els han condemnat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid