Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
Falten pocs dies per la Universitat Popular d'Estiu

La I Universitat Popular d'Estiu serà els dies 7 i 8 de setembre de 2013 a l'Escola Sant Martí d'Arenys de Munt (El Maresme)

28/08/2013 Cultura
I Universitat Popular d'Estiu I Universitat Popular d'Estiu

Com ja informava la setmana passada llibertat.cat enguany és la primera edició de la Universitat Popular d'Estiu que presenta un programa centrat en tres àmbits: economia social, història i llengua. Ampliem algunes informacions relacionades amb les inscripcions, allotjament i transport per tal de poder facilitar l'assistència als actes.

 

INSCRIPCIONS

L’assistència a les ponències és gratuïta, però amb prèvia preinscripció a l’Ajuntament.

La preinscripció s’haurà de formalitzar mitjançant el formulari que trobareu a la pàgina web www.arenysdemunt.cat o a les oficines d’atenció al vilatà/na, en horari de 2/4 de nou a les dues del migdia.

ALLOTJAMENT

Arenys de Munt disposa de diferents opcions d’allotjament en funció de les necessitats de cada persona.

Aquests allotjaments es troben repartits entre el casc urbà i les urbanitzacions (es requereix vehicle propi per arribar-hi).

Les persones interessades en reservar un allotjament es poden posar en contacte amb la Regidoria de Cultura i Ensenyament per a més informació, al telèfon 93 793 79 85 o al correu electrònic sruiz@arenysdemunt.cat

MÉS INFORMACIÓ

Si voleu consultar tota la informació referent a restaurants o establiments comercials, us podeu dirigir a l'apartat de turisme de la www.arenysdemunt.cat

COM ARRIBAR-HI

En transport públic: tren de rodalies fins a l’estació d’Arenys de Mar, i posteriorment bus a la mateixa estació fins a Arenys de Munt.

En cotxe: autopista C-32, sortida 109 direcció Arenys de Mar / Arenys de Munt, o N-II fins Arenys de Mar i, posteriorment, Crta. d’Arenys de Mar a Sant Celoni.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid