Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
De “This machine kills fascists” del mític Woody Guthrie a “Aquesta màquina combat el feixisme” de Maria del Mar Bonet

El cantautor nord-americà Woody Guthrie va pintar a la seva guitarra aquest crit contra el feixisme i el nazisme l’any 1943. Un gest que va marcar tota una generació d’artistes compromesos i que ha fet escola dècada rere dècada des de llavors ençà.

Ahir divendres, la cantautora mallorquina Maria del Mar Bonet va interpretar la seva darrera cançó al “Camallera Cançó d’Autor" amb una guitarra que duia escrit el missatge "Aquesta màquina combat el feixisme". Segons va dir, un regal que li va fer el director del Barnasants, Pere Camps, organitzador també d’aquest festival de cançó d’autor. El tema que va interpretar era com no podia ser d’una altra manera l’himne "Què volen aquesta gent"

Llarga vida als músics, cantants i artistes antifeixistes!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid