Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament Nacional
Una estelada d’espelmes i la Cursa per la Independència a l'Espluga de Francolí

Accions de caire independentista durant la Festa Major d'aquesta població de la Conca de Barberà

25/07/2013 Política
Penjar estelades als balcons, participar en l’Encén l’Estelada i rebre als participants de la Cursa Atlètica amb estelades seran les accions simbòliques organitzades per Espluga de Francolí per la Independència.

L’encesa de l’estelada de 2000 espelmes com a acte simbòlic per empènyer el procés sobiranista tindrà lloc a la Plaça de l’Església el proper dijous 25 de juliol coincidint amb la Festa Major de l’Espluga. Els ciutadans de l’Espluga i de tota la Conca de Barberà ja poden apadrinar una espelma per un euro als següents establiments col·laboradors: Papereria i Llibreria Índex, Floristeria Civiflor, Forn de Cal Tullet, Forn de la Vila, Forn Palau-Cots i Coaliment Joan Poblet. També podran apadrinar espelmes el mateix dia a la Plaça de l’Església. En el moment de l’encesa, totes les persones que entreguin el tiquet rebran a canvi una espelma que podran col·locar-la ells mateixos en el lloc corresponent de l’estelada. D’aquesta manera entre tots els assistents a l’acte s’anirà formant l’estelada encesa.

L’horari previst pel muntatge i la preparació de l’estelada és a les 18.00h, l’encesa d’espelmes es farà a les 22.00h i durant el procés es podrà gaudir de l’espectacle musical a càrrec de l’emergent grup reusenc “La Colònia” que amb la seva fusió de música balcànica animarà l’ambient de l’encesa. També s’oferirà rom cremat al públic assistent. L’Espluga de Francolí per la Independència anima a tota la població a participar en aquest acte, que pretén ser un revulsiu independentista més a la comarca.

Cursa Atlètica

El dia 27 de juliol l’Espluga de Francolí per la Independència donarà suport a la Cursa Atlètica de l’Espluga organitzada pel CAE Espluguí, aquest any la cursa arriba a la seva 36a edició i està inclosa dins del circuit de curses Córrer per la Independència. És per això que s’anima a tothom a rebre els corredors amb estelades i que es situaran dues parades informatives i amb marxandatge a la plaça Montserrat Canals.

Valora
Rànquings
  1. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  2. Sant Jordi era guerrer...
  3. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  4. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. «Saps què? Que llegint aquest tros de diari...»
  7. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  8. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  9. Els candidats de la CUP a comarques gironines proposen una transformació ferroviària de la mobilitat a la demarcació de Girona
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid