Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CULTURA
"Pregunticas": El Trivial de la Corrupció, ara per a Android

Xavi Vinaixa i el Sergi Solé han presentat a Google Play la versió per a Android de Pregunticas

25/07/2013 Cultura
Fa aproximadament un mes que  molts els mitjans de comunicació informàven que dos emprenedors treien al mercat de iPhone i iPad "Pregunticas": un Trivial multijugador amb una categoria dedicada exclusivament a la corrupció a l'Estat espanyol.

En el cas de la corrupció, les preguntes que planteja el joc són del tipus:
  • Quants familiars del Rei han estat imputats per blanquejament de capital?
  • Primer jutge instructor de la trama Gurtel (cognom)
  • Luis Bárcenas, era ex…. del PP
  • Rajoy: "lo del Prestige son …. de plastelina"
Doncs va ser tal l'èxit del joc que en una setmana van tenir 50.000 descàrregues i es van colocar al top 10 de descàrregues de la App Store. I el millor va ser que a part de les preguntes de corrupció, aquests usuaris van quedar "enganxats" a les més de 60.000 preguntes que ofereix Pregunticas distribuides en 24 categoríes, incloent-hi preguntes sobre logotips, fotos, videos, etc ... a més de las ingenioses preguntes en mode text.

La causa de l'èxit del joc segur que va ser aquesta, i també va ajudar que Triviados per a iPhone es quedava penjat massa sovint. A més, Atriviate només compta amb unes 4.000 preguntes, cosa que fa que ràpidament comencis a veure-les repetides ...

De manera que després d'un mes de dura feina, el Xavi Vinaixa i el Sergi Solé, han presentat a Google Play la versió per a Android de Pregunticas.

Pregunticas es pot descarregar de: 

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vinaixa.pregunticas per a Android
i a:
https://itunes.apple.com/app/id618941079 per a iPhone o iPad


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid