Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ESPANYA
Incidents a Madrid pels canvis en els tractaments de reproducció assistia

La policia va carregar contra els manifestants que protestaven pels canvis en els tractaments de reproducció assistida de la sanitat pública que exclouen a dones lesbianes i solteres

23/07/2013 Internacional

La policia va carregar ahir al vespre contra els centenars de persones que es van congregar davant la seu del Ministeri de Sanitat de Madrid en protesta per la proposta de la ministra de Sanitat, Ana Mato, d'excloure a dones lesbianes i solteres dels tractaments de reproducció assistida de la sanitat pública. El escarni feminista es va saldar amb càrregues policials puntuals, almenys una persona detinguda i diversos identificats.

Difós per les xarxes socials, l'escarni va ser convocat per diferents col·lectius feministes en protesta contra el dret a la maternitat només al costat d'un home. La convocatòria va començar a les 20:00 hores davant del Ministeri de Sanitat, moment en què els agents van comunicar a alguns dels assistents que es tractava d'una concentració no autoritzada. Amb lemes com 'sóc lesbiana, no sóc estèril' o 'menys repressió policial i més educació sexual', la concentració es va desenvolupar de manera pacífica fins que els manifestants van tallar el Passeig del Prado en direcció a Cibeles. Un cop a la plaça amb el trànsit tallat, es van produïr les càrregues policials i alguns incidents amb periodistes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid