Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
HISTÒRIA
Comença la commemoració dels 300 anys de la Guerra de Successió a Manresa

Dissabte comencen els actes de commemoració dels 300 anys de la crema de prop de la meitat de les cases de la ciutat de Manresa per part de les tropes borbòniques el 13 d'agost de 1713

03/07/2013 Història

L'Ajuntament de Manresa informa dels actes de commemoració de dissabte 6 de juliol:

A les 7 de la tarda, itinerari de la ciutat cremada: Al Museu Comarcal de Manresa s'inaugurarà un itinerari sobre la Guerra de Successió i es farà un recorregut pels diferents llocs d'interès guiat pels historiadors Francesc Serra i Francesc Comas.

A 2/4 de 9 del vespre, acte institucional: L'acte institucional es farà al saló de sessions amb uns parlaments inaugurals a càrrec d'Agustí Alcoberro i de Miquel Calçada. Amb aquest acte es dóna inici als actes de commemoració del tricentenari de la Guerra de Successió a Manresa i al Bages.

A 2/4 de 10 del vespre: espectacle "L'incendi de Manresa": A continuació de l'acte institucional hi haurà un espectacle al carrer que recrearà la crema de la ciutat i el context històric del moment en una acció teatral i musical que comptarà amb la participació de diferents entitats i associacions de la ciutat i la comarca.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid