Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
El PP de Mataró s'excusa en la CUP per trencar el pacte sobre immigració

La CUP Mataró ha explicat en roda de premsa que el PP ha sortit "per la porta del darrere" d'un pacte que havia de ser l'espai on consensuar polítiques de nova ciutadania

03/06/2013 Política

La CUP Mataró informa que “El grup municipal del PP a l'Ajuntament de Mataró ha abandonat el "Pacte de ciutadania, immigració i convivència" amb l'excusa que la CUP no va voler signar un manifest institucional on es titllava de "feixistes" els autors del trencament de vidres de la seu del PP, hereu ideològic del franquisme.”.

La representant de la CUP al "Pacte de ciutadania, immigració i convivència" ha explicat en una roda de premsa que al PP aquest pacte "li anava molt gros" i la sortida del pacte "ha estat l'excusa perfecta" per no haver-ne d'afrontar els compromisos.”.

Segons la CUP “El pacte deixa de tenir sentit i està mort des del moment en que el PP i PxC continuaran criminalitzant el col·lectiu de persones immigrades”. El regidor de la CUP Xavier Safont-Tria ha recordat que “el PP s'ha negat a condemnar el franquisme i que ha condecorat la División Azul de l'exèrcit nazi.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid