Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Educació
Segons la COS no s'ha comptat amb les bases per la vaga de l'ensenyament

El sindicat deixarà en mans de les seues assemblees en suport a la vaga de l'ensenyament de demà.

08/05/2013 Laboral

La Coordinadora Obrera Sindical (COS) ha emés un comunicat on critica alguns aspectes de la convocatòria de vaga en l'ensenyament, demà 9 de maig. El sindicat, mitjançant un comunicat, diu que la vaga no ha tingut en compte ni les bases, ni les assemblees, ni els estudiants i ha criticat l'actitud dels sindicats majoritaris, CCOO i UGT en la convocatòria de vaga, i denuncia que és una operació "per recuperar el crèdit perdut", com també diu que no anirà en contra de companys i companyes que convoquen aquesta, o qualsevol altra vaga.

Des de la COS creuen que l'aturada de demà no servirà per aturar "l’actual procés de destrucció del model d’educació pública (a tots els nivells i per tothom, professorat, alumnes, PAS, famílies…) arreu dels Països Catalans al sud de l’Albera." i han deixat la decisió de recolzar-la en mans de les seues assemblees.

Des del sindicat independentista també es fa una lectura de tot el que està passant, amb la destrucció del sistema educatiu, la pujada de taxes universitàries, i l'empitjorament de les condicions laborals del professorat, i la necessària resposta en la construcció d'un altre sindicalisme, per tal de "continuar lluitant, i avançar en la construcció d’una alternativa sindical, de classe i combativa, realment assembleària, autogestionada i que treballe pel nostre ple alliberament com a persones, com a treballadores i com a poble."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid