Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLUITA INSTITUCIONAL
La CUP insta l’Ajuntament de Reus a explicar la veritat sobre les obres a la Guardia Civil

Avui al matí, el regidor de la CUP a l’Ajuntament de Reus David Vidal, ha realitzat una roda de premsa per denunciar que l’Ajuntament està gastant 49.314,99€ més IVA, en les obres de remodelació d’un habitatge a la Caserna de la Guardia Civil

21/05/2013 Política
CUP Reus Fotografia de la roda de premsa de la CUP a l'Ajuntament de Reus sobre les obres que aquest està pagant a la Caserna de la Guardia Civil.

 

La CUP Reus informa que “Fa dos mesos, en Comissió Informativa, el regidor d’urbanisme va explicar que l’Ajuntament estava realitzant unes obres a la Caserna de la Guardia Civil per tal de garantir la seguretat ciutadana, ja que havien de servir pel manteniment del polvorí. Segons l’Ajuntament, el govern espanyol no vol invertir ni un euro més en el manteniment d’aquest edifici de la seva propietat, mentre que a mesura que passa el temps, aquest es va deteriorant.” i que “La sorpresa va ser, quan la CUP va descobrir que la inversió de l’Ajuntament no havia de servir per al manteniment del polvorí, sinó per fer obres de reforma d’un habitatge, on actualment viu un membre d’aquest cos armat espanyol. El descobriment se va fer a través d’un document penjat a internet (https://serveis.reus.cat/objecte.php?tipus=licitacio&licitacio=1189&codi=2663), amb el títol explícit de “Memòria valorada de reforma d’un habitatge a l’edifici de la Guàrdia Civil”.

 

Finalment la CUP demana que s'expliqui “tota la veritat sobre aquestes obres, i que compleixi amb el seu programa electoral, quan prometia que aquest edifici passaria a ser propietat de l’Ajuntament de Reus i tindria usos socials, i no militars.”.

 

 


 

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid