Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP insta l’Ajuntament a resoldre el conflicte endèmic de les cartelleres

La CUP Reus ha fet una roda de premsa aquest migdia davant el pirulí del carrer Raseta de Sales on ha denunciat el conflicte endèmic entre entitats, empreses privades i Ajuntament pel tema de les cartelleres, que prové de l’any 1981.


16/05/2013 Política

Els regidros de la CUP Reus Toda i Fernández han informat que “L’any 81 es va iniciar la primera campanya ciutadana per reclamar cartelleres per a l’ús de les entitats. Des de l’any 2005, es va instal·lar en diferents pirulís un avís reservant aquests espais a l’ús exclusiu de les entitats. No obstant, des de llavors, les empreses privades continuen fent ús il·legal d’aquests espais, i fins i tot, actualment s’han retirat aquests avisos dels pirulís.” i ha denunciat que “en no haver espais suficients, les entitats utilitzen cases abandonades o d’altres suports que no molesten a la ciutadania per fer difusió de les seves activitats.”

Davant la inacció de l’Ajuntament per resoldre aquesta qüestió, Toda i Fernández han anunciat que "la CUP treballarà en les properes setmanes per obligar al govern municipal a posicionar-se al respecte.”

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid