Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament d'un bloc a Salt
Les entitats de Salt donen suport a la PAH

Les Coordinadora d'Entitats de Salt reivindica el Dret a l'Habitatge

03/04/2013 Política
Les entitats de Salt donen suport a la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca per l’actuació del passat cap de setmana en un bloc de pisos del municipi. La PAH de Girona va ocupar el bloc per alliberar-lo i cedir-lo a veïns i veïnes del municipi en situació de necessitat.

Des de la Coordinadora d’Entitats de Salt es reivindica la necessitat de recuperar els espais i habitatges que ara són propietat d’entitats bancàries que han estat rescatades amb fons públics. Cal reconèixer el dret a una habitatge digne i aturar els desnonaments que, el 2012, van arribar a la xifra de 25.422 a Catalunya, és a dir, 70 per dia.

Per aquests motius, les entitats de Salt emparen l’acció de la PAH i exigeixen noves mesures per evitar els desnonaments i poder respectar els drets bàsics de la ciutadania. De la mateixa manera, expressen que cal recuperar les vivendes i terres abandonades i en desús, restablir la funció social dels habitatges buits, denunciar les entitats financeres i forçar les entitats públiques perquè garanteixin el dret a un habitatge públic.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid