Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Eleccions
La Intersindical-CSC obté la totalitat dels delegats a Plàstiques Soskai d'Olot
17/04/2013 Laboral
Logo intersindical Logo intersindical

A les eleccions sindicals celebrades dilluns passat, la Intersindical-CSC va obtenir la totalitat dels i les delegades del comitè d’empresa de Plàstiques Soskai d'Olot.

El sindicat, amb representació a l’empresa les 4 darreres legislatures, ha encetat un nou cicle en obtenir la totalitat del comitè d’empresa, 9 delegats, i esdevenint ,així, la única central sindical escollida per a defensar els drets dels i les 100 treballadores de l’empresa de l’empresa de la capital de la Garrotxa.

"La tasca duta a terme pels nostres companys els darrers anys és clau per a entendre aquests resultats; han estat anys de lluites judicials, laborals, de defensa dels drets comuns, lluites sense estridències, acumulant un important bagatge de feina ben feta i victòries col·lectives en diversos àmbits", assenyala la Intersindical-CSC

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid