Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita institucional
La CUP de Reus demana participar a la Junta Local de Seguretat

El regidor independentista manifesta que  cal  treballar colze a colze amb els professionals

17/04/2013 Política
David Vidal regidor per la CUP a Reus El regidor de la CUP a Reus David Vidal en roda de premsa | Autor: CUP

La CUP de Reus va emetre ahir un comunicat on “emplaça públicament al govern municipal a que els partits de l’oposició puguin participar en les reunions de la Junta Local de Seguretat de l’Ajuntament de Reus, en tant en quant és l’espai de debat, coordinació i seguiment de les polítiques de seguretat municipal.” i exposa que “la comissió informativa no ofereix la possibilitat de poder debatre àmpliament sobre aquest àmbit.”.

En el comunicat, el regidor de la CUP David Vidal “denuncia que la comissió informativa en la que es parla sobre aquesta temàtica és la de serveis generals i econòmics, i que davant de la difícil situació de la hisenda municipal, no hi ha suficient temps per poder tractar les qüestions de seguretat. És per aquest motiu, que considera imprescindible que la CUP -i el conjunt de grups municipals- puguin participar a la Junta Local de Seguretat.”.

La CUP de Reus anuncia que “pretenen posar sobre la taula diferents debats ciutadans d’actualitat, per tal que l’Ajuntament operi conjuntament amb els cossos policials i la resta de tècnics i tècniques de les regidories del Consistori per tal de resoldre’ls: la policia de proximitat, els petits robatoris, la conservació de la via pública i el mobiliari urbà, la violència de gènere...” i finalment recalca que “creu necessària la seva participació a la Junta Local de Seguretat, per treballar colze a colze amb els professionals que hi treballen en el dia a dia.”

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid