Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sobre "Dubtes sobre el procés constituent de l'Arcadi Oliveres i la Teresa Forcades"

En resposta a l'article: Dubtes sobre el procés constituent de l'Arcadi Oliveres i la Teresa Forcades

Permet-me, Josep Lluís del Alcázar. No sóc militant de cap organització de l'EI, però simpatitzo i hi col.laboro en tot el que puc. Jo vaig enviar a través de Vilaweb un e-mail tant a en Arcadi com a la Teresa demanant que reflexionin envers la seva postura.

Ells parlen en tot moment de la lluita anticapitalista i a favor del dret a l'autodeterminació i jo els hi vaig escriure que ja existeix una organització que es la CUP i que si ells volien fer un altra partit u organització acabarin debilitant i confonent i que apart de perjudicar a la CUP també de retruc IC i EUiA també en podien sortir escaldades i per tant abans de fer res que ho pensessin molt i molt be.

Sembla ser que ahir, (12-4-13) en un article d'en Arcadi Oliveres ha clarificat que no vol fer cap partit nou i que per a ell l'important es fer en una propera convocatori electoral una unió entre la CUP IC EUiA i els moviments socials.

No trobo fora de lloc aquesta proposta, encara que no és la que es correspon en el moment actual. El que sí trobo és que se li ha donat una projecció mediàtica impressionant i això es lo que em fa desconfiar de la proposta d'en Arcadi Oliveres i la Teresa Forcades.La CUP es a hores d'ara ja un referent de les lluites socials i populars així com un referent de l'alliberament nacional dels PPCC.

Salut i llibertat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid