Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
SALUT
CUP de Tortosa va organitzar ahir la presentació del llibre “Artur Mas: on són els meus diners?”

La presentació del llibre va servir per demanar transparència en la gestió de la sanitat catalana i reivindicar una sanitat pública de qualitat i universal

29/04/2013 Salut
Artur Mas: On són els meus diners? Portada del llibre "Artur Mas: On són els meus diners?"

La CUP de les terres de l'Ebre informa mitjançant la seva web que els periodistes Albano Dante i Marta Sibina van presentar ahir el llibre de la revista Cafè amb llet, “Artur Mas: on són els meus diners?”  davant de les prop de 40 persones que van acudir al centre cívic de Ferreries.

La CUP ha afirmat que “no podem esperar a tenir la independència per parlar del model de país que volem. És ara quan hem de decidir si volem un país amb el dret universal a la salut, si volem un país amb una educació pública i gratuïta, amb treball i habitatge per a tothom.” i que durant l'acte es va criticar “la política de retallades als serveis públics i en especial a la sanitat, unes retallades que a les Terres de l’Ebre han suposat el tancament de serveis d’urgències, de CAP’s, de plantilles.”

La candidatura independentista ha recordat
que seguirà treballant per demanar transparència en la gestió de la sanitat catalana i per una Catalunya independent amb un sistema sanitari públic, de qualitat i universal.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid