Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Retallades
Acampada dels treballadors de Catalunya Ràdio contra les retallades

Nombrosos treballadors de Catalunya Ràdio han acampat des d'aquest diumenge a la nit davant l'emissora.

08/04/2013 Laboral

L'objectiu d'aquesta protesta és aturar l'avantprojecte de pressupostos de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, una mesura que preveu una reducció del 18% en la despesa de personal. Aquesta acampada estava prevista fins a les 4 de la tarda. En finalitzar l'acampada començarà la reunió negociadora del conveni entre la direcció i els representants de la plantilla.

Les xifres previstes en l'avantprojecte de pressupostos de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals suposen un atac contra el model de la ràdio i la televisió públiques, tal i com han denunciat els treballadors mobilitzats. L'inici d'aquestes retallades es va mostrar amb el desmantellament de la xarxa de corresponsals.

Segons han indicat diversos mitjans, els treballadors de l'emissora pública reclamen més "transparència" a la direcció, i reclamen un "compromís" per garantir que "tot el que s'hagi de retribuir al personal passi pel conveni" i que "s'acabi amb la política salarial arbitrària dels últims anys".

Aquesta mobilització s'afegeix a la que han inciat avui dilluns els treballadors de l'Agència Catalana de Notícies (ACN) contra de les retallades del Govern de la CAC ha anunciat, i que implicarà l'acomiadament d'una bona part de la plantilla. Els treballadors i treballadores de l'ACN han denuncia que ara mateix la plantilla ja es troba en una situació de mínims per desenvolupar la feina pròpia d'aquesta agència de caràcter nacional.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid