Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
«La mort de Guillem ha ocasionat un moviment de lluita contra el feixisme»
15/04/2013 Entrevistes

Guillem Agulló, pare de Guillem Agulló i Salvador i vinculat al moviment independentista i antifeixista

Enguany es compleixen 20 anys de l'assassinat polític del jove valencià, Guillem Agulló i Salvador, militant independentista de Maulets i actiu antiracista, a mans d'uns feixistes, que s’activen o desactiven a voluntat de les clavegueres de l’Estat, que no tolera a qui no pensa com ells. En aquest vintè aniversari s'han preparat tot un seguit d'actes d'homenatge al Guillem, amb un especial èmfasi per les dues dècades que hem deixat enrere i per què en aquest temps ha passat de ser un referent de l’esquerra independentista per esdevenir un símbol del poble treballador dels Països Catalans.

Actes com ara concentracions, xerrades, passes de vídeo o la manifestació nacional, que tindrà lloc el proper dissabte 13 d'abril, juntament amb un acte d'homenatge i altres.

Parlem amb el pare del Guillem Agulló, també Guillem de nom, persona implicada en el moviment d'esquerres i independentista, així com en la denúncia de la impunitat feixista amb la què actuen aquests grups al País Valencià, que fins i tot conten amb la complicitat d'alguns organismes oficials.

Des de Llibertat.cat volem agrair la col·laboració de Diània Televisió en la realització de l'entrevista.

 

Entrevista a Guillem Agulló from Diània.tv on Vimeo.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid